L’alcalde

Seguint amb les trobades que la Plataforma NO ÉS UN VIAL, ÉS UN CARRER manté amb els diferents grups polítics representants a l’Ajuntament d’Olot, dijous 28 de març alguns components de la plataforma es van reunir amb l’Alcalde d’Olot, Josep Mª Corominas.

Va ser un primer contacte i intercanvi d’opinions. Esperem seguint fent trobades i desencallar els temes que ens preocupen.

La CUP

El divendres 29 ens vam reunir amb una representació de la CUP, en Lluís Riera i en Raül Massanelles. També va ser una primera sessió on van haver punts en comú i on ens vam emplaçar a seguir treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns.

PSC

I el dilluns 1 d’abril ens han visitat en Pitu Guix junt amb 2 integrants del grup del PSC. S’han tractat alguns temes del nostre decàleg i els nostres greuges.

Conclusions

Vagi per davant que la plataforma no te cap signe polític, la nostra lluita es la lluita per la qualitat de vida dels veïns.
De moment les trobades amb les forces polítiques han servit per fer visible el problema de mobilitat que pateix Olot i concretament la via que va des de La Solfa fins a la Carretera de La Canya. No hi ha hagut cap compromís ferm ni cap mesura per part de cap partit, només la disposició a seguir parlant.
Som conscients que hi ha molt de camí per recórrer i estem disposats a fer-lo. Cada vegada som més i això ens dona molta força per lluitar per la nostra ciutat i acabar amb el patiment diari de milers de veïns.

Seguim!!

 

Categories: Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *