PROP D’UN CENTENAR DE PERSONES S’HAN SUMAT A LA PROTESTA EN BICICLETA DE “NO ÉS UN VIAL”

La Plataforma hem aprofitat el Dia Mundial de la Bicicleta assenyalat al calendari de Nacions Unides per recordar que el nostre és un carrer urbà, i per demanar un Olot més verd i amb menys trànsit, en consonància amb l’entorn de la ciutat.

Prop d’un centenar de persones ens hem reunit aquesta tarda de dilluns 3 de juny acudint a la crida de la Plataforma “No és un vial, és un carrer!”, en línia amb el Dia Mundial de la Bicicleta i les nostres reivindicacions. En la nostra proposta figurava un recorregut per l’Avinguda Sant Jordi, que hem anomenat la “Ruta dels tres tombs”, i que hem dut a terme en aproximadament una hora, després de llegir a l’explanada de l’escultura “Marc” el nostre tercer Manifest. El text, plé de missatges, el trobareu a continuació d’aquest breu comunicat. En ell expliquem on som i quin és el nostre immediat full de ruta.

Després de satisfer l’itinerari previst, ens hem dirigit cap al pont de Bonavista per penjar diverses pancartes ben visibles per als vehicles que travessen el tram, i entre elles la que concentra una de les nostres més grans reivindicacions, la construcció de la veritable circumval·lació d’Olot. En ella diem: “No volem fer de variant – Generalitat, aquí tens un deute!”. Amb aquesta acció hem donat per acabada la passejada, tot un èxit, que ha estat acollida a parts iguals amb comprensió, enuig i suport, pels conductors que han circulat al darrera de la comitiva.

Ara, com diem al Manifest, esperem el dia de poder saludar el nou consistori olotí, fer-li a mans el plec de milers de signatures, recordar els acords reblats i els punts del decàleg pendents, i oferir-li anar junts a la Generalitat a reclamar l’inici de les obres de la circumval·lació promesa fa ja més de 10 anys.

Categories: Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *