El grup d’ERC a Olot va ser el primer en manifestar la seva voluntat de reunir-se amb “No és un vial, és un carrer!”, i ho ha estat també de portar-ho a terme amb la trobada de divendres 22 de març entre la cap de llista Anna Barnadas, en Josep Quintana, i diversos membres de la Plataforma.


La conversa ha servit per intercanviar informació i reivindicacions, moltes d’elles compartides, i encetar una relació que ambdues parts esperen sigui profitosa per al bé del barri i de la ciutat.

Com hem dit en diverses ocasions, des de “No és un vial, és un carrer!” estem oberts a parlar amb qualsevol persona, entitat o grup polític democràtic preocupat per l’actual problemàtica viària i ambiental d’Olot, en particular la que afecta el tram de l’Avinguda Sant Jordi, el Carrer Portbou i zones pròximes.

Categories: Notícies

2 comentaris

Esther Argelich Martinez · 24 de Març de 2019 a les 11:09

Conscient de les molèsties qué la desviació del trànsit provinent de Bracons provoca als veïns del l’Avda. Sant Jordi, i solidaritzant m’hi, em preocupa i molt que s’hagi decidit passar el problema per la Vall d’en Bas, les Planotes, el Pla de Dalt i l.Hostal del Sol.
Soc veïna de ll’Avda. Pla de Dalt, quan el vial es traslladi aquí, els que patirem les consequències del soroll i la polució, passarem a ser nosaltres.
S’han de buscar altres solucions, la primera reduïr i diversificar el trànsit. Augmentar el transport públic, mantenir l’actual prohibició al pas de camions, que no vagin de població a la Garrotxa….

    Ivan · 31 de Març de 2019 a les 2:08

    Bones esther, entenc la teva preocupació. En cap cas es vol traspassar el problema. No hi ha cap intenció que que el soroll i la pol·lució passin a molestar a altres veïns. Però el que no es pot tolerable es mantenir la situació actual, on una quantitat desmesurada de cotxes i camions passen per dintre de varis barris, a escasos metres de les cases, això no és tolerable.
    S’ha de buscar una alternativa, ja sigui una desviació del trànsit per altres carreteres, o que facin la variant controlant molt bé que no passi per nuclis habitats. Això mateix va passar amb Bracons, on gràcies als ecologistes de Salvem les Valls, van aconseguir canviar el traçat i van salvar joanetes que quedava partit en dos en el projecte inicial. Gràcies a això es van fer més túnels. Entenc que els barris de les planotes, hostal del sol, pla de dalt tenen por a la variant, es legítim, igual de legítimes que les nostre reivindicacions.
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *