La Plataforma rep amb esperança les paraules de l’Alcalde Josep Maria Corominas, que obren la porta a l’acceleració de la circumval·lació cap a l’A26

Quan no fa ni quinze dies de la nostra presentació, la plataforma ciutadana “No és un vial, és un carrer!” hem arribat ja al miler de signatures de suport de tots aquells ciutadans i ciutadanes farts de que la xarxa viària d’Olot sigui un dels punts més negres del mapa viari de Catalunya. I seguim treballant per aconseguir-ne moltes més!

 

En el tancament d’una setmana en la qual molts es vantaven dels 10 anys de l’obertura del Túnel de Bracons, nosaltres hem alçat la veu per posar en relleu que no ha estat un aniversari feliç per als veïns del llarg tram de l’Avinguda Sant Jordi i el carrer Portbou i els carrers que els segueixen. En aquesta dècada hem vist convertir els nostres carrers urbans en una falsa autovia, normalitzant-se la seva utilització per al trànsit pesant nacional i internacional, amb tots els greuges que la situació comporta.

Les paraules de l’Alcalde

“No és un vial, és un carrer!” tenim el goig i la responsabilitat de dir que ens hem convertit en un moviment ciutadà de primer ordre, que ja està donant els seus fruits quan en aquests moments els grups polítics manifesten la intenció de valorar les peticions del nostre decàleg per incloure-les en els seus arguments. En aquest sentit, rebem amb esperances les declaracions de l’actual alcalde Josep Maria Corominas de vessar més esforços en activar la construcció del tram de la Variant que correspon al terme municipal d’Olot, que connectaria Codella amb l’A26. Assolir-ho sense més demores suposaria treure ja d’una vegada aquest malson de la vida dels olotins i un canvi espectacular en el plantejament viari de la ciutat d’Olot.

 

Urgència de repintat

La nostra Plataforma ha nascut per seguir amatents a tots els detalls, i per aquest motiu reclamem l’actuació de l’Ajuntament en el repintat dels passos de vianants en els trams que han quedat mancats d’aquesta senyalització arran del tapament dels forats de la calçada que es van dur a terme ja fa deu dies. Trobem que perllongar aquesta absència dóna peu a situacions d’inseguretat i de perill que cal evitar.

Categories: Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *